14.3 C
Amposta

Una nova iniciativa formarà a persones desocupades en la conservació i millora dels boscos

La Diputació de Tarragona ofereix el Certificat de Professionalitat d’Activitats auxiliars en conservació i millora de forest, que començarà el proper mes de maig amb 230 hores de formació i 40 hores pràctiques

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Amb l’objectiu de capacitar en operacions auxiliars necessàries per a la conservació i millora dels boscos a persones en situació d’atur, la Diputació de Tarragona impulsa un Certificat de Professionalitat: Activitats auxiliars en conservació i millora de forest, que s’iniciarà el proper mes de maig.

El Certificat de Professionalitat: Activitats auxiliars en conservació i millora de forest tindrà una part teòrica, de 230 hores de durada, que es combinarà amb 40 hores de pràctiques professionals no laborals. La formació es farà a Alcover i serà impartida per Boscat (Federació Catalana d’Associacions de Propietaris Forestals), amb tres blocs teòrics: operacions auxiliars de repoblament, correcció hidrològica, construcció i manteniment d’infraestructures forestals; operacions auxiliars en tractaments silvícoles, i operacions auxiliars en el control d’agents causants de plagues i malalties de plantes forestals.

Aquesta activitat formativa gratuïta aplicarà la metodologia del coaching forestal i comptarà amb una avaluació continuada dels participants, demanant-los superar cada un dels mòduls del curs i assistir a un mínim del 75% de les seves hores. Les sol·licituds per a participar-hi  es poden presentar fins al 24 d’abril, sempre que es compleixin els dos requisits exigits: ser majors de 18 anys i ser persones desocupades o en cerca de millora de feina inscrites al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC).

Tota la informació sobre aquest certificat de professionalitat es pot trobar aquí o contactant amb ocupacioiemprenedoria@dipta.cat o al telèfon 977 29 66 91.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -