14.3 C
Amposta

Una empresa s’instal·larà a l’antiga nau d’Antaix d’Amposta creant 100 llocs de treball

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, ha anunciat a través de les xarxes socials que avui ha culminat una operació que des de l’ajuntament s’estava treballant des de fa mesos. Un important empresari del País Valencià ha comprat les naus de COENIA, S.A. (Antaix), situades al Polígon de l’Oriola d’Amposta, l’actiu immobiliari industrial més gran que quedava fora de funcionament des que va esclatar la crisi immobiliària.

Un actiu que amb la seua venda, a part del que representa com a futura implantació empresarial, suposa per a l’Ajuntament d’Amposta recuperar 378.000 euros de deute sobre els impostos lligats a l’immoble. Una parcel·la de més de 52.000 m2 amb 25.000 m2 d’instal·lacions industrials dividides en dues grans naus de 12.500 m2 cada una.

L’operació de compra la realitza un important empresari del País Valencià com una operació d’inversió immobiliària, amb la finalitat de cedir aquest actiu en arrendament a una coneguda empresa local que recentment ha adquirit la planta de producció de la coneguda marca de roba infantil TUC TUC, que se suma a les adquisicions de TCN, Ory o Canada House i que ha d’ampliar la seua activitat i les seues instal·lacions, creant una importantíssima base logística del sector tèxtil.

El projecte empresarial es posarà en marxa immediatament, i les previsions son de generar a mitjà termini uns 100 llocs de treball i una inversió de uns quants milions d’euros. Segons l’alcalde, Adam Tomàs, “ha estat una operació complicada, llarga i que ha estat possible gràcies a una feina de col·laboració entre venedors, compradors, l’empresa impulsora de la implantació, dos despatxos professionals locals, com el Bufet Sabaté Ramon i la immobiliaria Trading Habitat i també la col·laboració pública de l’Ajuntament d’Amposta, el Departament d’Economia i Finances i el Departament d’Empresa de la Generalitat de Catalunya”.

Tomàs ha finalitzat dient que aquesta posada en funcionament “ha estat prioritària per al govern d’Amposta, ja que estem convençuts que suposarà un avanç en la dinamització del Polígon que els darrers anys ja ha vist incrementada la seva ocupació”.

Redacció – V. Ll.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -