14.3 C
Amposta

Una cadena de cuina japonesa obrirà el seu primer bufet lliure de gran format a Roquetes

L'empresa xinesa obrirà al setembre un restaurant amb capacitat per a 300 persones al polígon La Ravaleta

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Koyo Sushi, la franquícia de cuina japonesa amb diversos restaurants a Catalunya, ha anunciat la seva intenció d’obrir un nou restaurant de gran format a Roquetes. Amb aquesta nova obertura, el grup consolida la seva posició com a referent en el sector de la restauració i amplia la seva oferta gastronòmica amb un concepte innovador de restaurant bufet lliure.

Koyo Sushi ha adquirit una nau de 1.300 metres quadrats al polígon de la Ravaleta, a tocar de la carretera C-12, on crearà un local espectacular amb capacitat per a 300 comensals. El restaurant bufet lliure disposarà de diversos espais, cadascun d’ells amb una temàtica diferent, que oferiran als clients una experiència culinària única i innovadora. A més, l’empresa crearà una trentena de llocs de treball directes amb aquesta nova obertura, així com molts d’altres d’indirectes per proveir el servei.

El projecte, que serà presentat a la junta de govern del consistori de Roquetes el pròxim dimarts per a l’atorgament de la llicència d’obres, crearà trenta llocs de treball directes així com molts altres d’indirectes per proveir el servei.

L’alcalde de Roquetes, Ivan Garcia, ha destacat avui la importància de la creació de trenta llocs de treball directes que suposarà la inauguració d’un nou restaurant bufet al municipi. A més, s’espera que la posada en marxa d’aquesta nova empresa també generi molts altres llocs de treball indirectes relacionats amb la provisió de serveis.

La junta de govern del consistori ha anunciat que el pròxim dimarts atorgarà la llicència d’obres per a la construcció del nou restaurant, mentre que la llicència d’activitats es tramitarà en paral·lel. Segons les previsions, el restaurant obrirà les portes al setembre.

El nou restaurant bufet serà una important font de dinamització econòmica per al municipi, ja que atraurà clients locals i de la comarca. A més, s’espera que contribueixi a potenciar el turisme gastronòmic a la zona, un sector que cada vegada té més importància en l’economia local.

Nau del polígon de la Ravaleta de Roquetes amb un cartell que anuncia l’obertura d’un nou restaurant de cuina japonesa. ACN

Redacció- Ll. F

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -