EbreNotícies

Un vi de Batea, entre els 20 millors del món segons la prestigiosa revista Decanter

La crítica de vins i Master of Wine Sarah Jane Evans ha estat l’encarregada de qualificar LaFou El Sender, atorgant-li 91 punts.

Redacció.- El vi LaFou El Sender, del Celler LaFou de Batea (Terra Alta) ha estat inclòs entre els 20 millors vins del món segons la prestigiosa revista especialitzada Decanter. Durant l’any 2018 els membres de l’equip de tast de la revista han tastat una àmplia llista de vins de tot el món, des de vins de Burdeus, Chianti, Espanya, Califòrnia i Nova Zelanda. LaFou El Sender ha estat considerat un dels 20 millors per menys de 20 dòlars, que es poden trobar també al Regne Unit i als Estats Units.

La crítica de vins i Master of Wine Sarah Jane Evans ha estat l’encarregada de qualificar LaFou El Sender, atorgant-li 91 punts. Elaborat principalment amb garnatxa negra, amb un toc de sirà i morenillo, Decanter destaca del vi que presenta un paladar ric i carnós de nabius, regalèssia i pebrot verd, a l’hora que ressalta que la Terra Alta és una gran font de vins d’alta qualitat.

Font: EbreActiu

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close