14.3 C
Amposta

Un total de 19 treballs opten al Premi de Fotografia de la Gent Gran del Baix Ebre

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Un total de 19 fotografies opten al IV Premi de Fotografia de la Gent Gran convocat pel Consell Comarcal del Baix Ebre. Imatges sobre el delta de l’Ebre, el riu Ebre, les muscleres o la ciutat de Tortosa són algunes de les propostes fotogràfiques que han presentat els set candidats que aspiren al premi (cada candidat pot presentar fins a tres fotografies diferents).

Tot i que els membres del jurat, format pel president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura, els representants dels diferents grups polítics de l’ens comarcal i la fotoperiodista Núria Caro, ja s’han reunit i han decidit el veredicte, aquest no es farà públic fins al 12 de desembre quan tindrà lloc l’acte de lliurament dels Premis Baix Ebre 2019.

Pel que fa al premi, hi ha un primer premi dotat amb 250 euros i un segon premi de 120 euros. L’objectiu d’aquest guardó és estimular la creativitat i difondre les activitats que realitza la gent gran per envellir de manera sana i activa. La participació en aquest premi és oberta a tots els majors de 65 anys del Baix Ebre.

Redacció – J. V.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -