14.3 C
Amposta

Un grup de persones de la Terra Alta, en contra de les noves centrals eòliques

El rebuig a noves centrals eòliques a la comarca de la Terra Alta es fa present durant la visita de la consellera de Justícia, Ester Capella

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Aquest dissabte 18 de juliol, aprofitant la visita a la comarca de la consellera de Justícia, Ester Capella, s’ha fet palesa una de les inquietuds de la comarca: la instal·lació de noves centrals eòliques. Un grup de persones ha recordat a la consellera que “la instal·lació d’alguns d’aquests nous aerogeneradors s’ubicarien en llocs on avui dia encara hi ha nombroses restes de combatents de la Batalla de l’Ebre.” La instal·lació d’aquestes centrals “és totalment incompatible amb el procés de dignificació de la memòria històrica” i que “hi ha d’haver voluntat política per voler-les aturar.”

Un grup de persones li han traslladat que durant aquest mes de juliol també s’estan presentant informes tècnics amb la desestimació dels projectes que hi ha sobre la taula. Entitats socials, Ajuntaments, la Denominació d’Origen i l’Associació de Turisme han presentat aquests informes. La voluntat de la comarca és ferma: “ni un sol aerogenerador més” i creuen que el Govern de la Generalitat hauria de complir en aquesta voluntat.

Redacció – LL. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -