EbreNotícies

Últims dies per a participar al 4t Fòrum d’Inversió CAT SUD, que reuneix emprenedors i possibles inversors

El 20 de desembre finalitza el termini per poder presentar els projectes

El 20 de desembre finalitza el termini perquè empreses emergents puguin presentar els seus projectes a la 4a edició del Fòrum d’Inversió CAT SUD, que se celebrarà el proper 30 de gener a l’Auditori Diputació, a Tarragona. La Diputació, els ajuntaments de Tarragona i Reus, l’Agència per a la competitivitat de l’empresa de la Generalitat de Catalunya (ACCIÓ) i la Universitat Rovira i Virgili organitzen un any més aquest espai d’oportunitats que reuneix empreses emergents d’arreu de Catalunya que busquen finançament per als seus projectes amb possibles inversors.

Després d’una selecció de les millors iniciatives, els emprenedors escollits tindran l’oportunitat d’exposar públicament els seus projectes davant dels inversors presents al Fòrum CAT SUD. A més, aquesta iniciativa també oferirà als seleccionats assessorament especialitzat per perfeccionar les habilitats a l’hora de comunicar el seu projecte empresarial. Hi poden participar projectes constituïts en els darrers cinc anys i amb seu social a Catalunya.

El Fòrum d’Inversió CAT SUD va néixer per facilitar el procés de cerca de finançament per a projectes empresarials, i d’aquesta manera potenciar l’emprenedoria al Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès. A més, pretén posicionar aquest territori com un espai de lideratge per atraure talent i amb potencial per impulsar alternatives empresarials.

Els interessats es poden adreçar a la Unitat de Recursos Humans, Ocupació i Emprenedoria de la Diputació de Tarragona, al correu electrònic ocupacioiemprenedoria@dipta.cat o al telèfon 977 29 66 91.

Redacció – J. V.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close