14.3 C
Amposta

Troben en una finca de Deltebre 34 animals en captivitat de diferents espècies protegides

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Agents del Seprona de la Guàrdia Civil van localitzar en una finca de Deltebre, el dia 15 de novembre, 34 animals en captivitat de diferents espècies protegides. Aquesta troballa ha estat el resultat d’una investigació davant la certesa que podia haver-hi en captivitat diferents animals pertanyents a espècies protegides.

Es van trobar diferents espècies d’aus, com cotorres i periquitos exòtics, incloses en el reglament de la Comissió Europea relatiu a la protecció d’espècies de la fauna i flora silvestres (CITES), així com altres espècies autòctones incloses en el Llistat d’Espècies Silvestres en Règim de Protecció Especial (LESRPE), com l’ànec blanc o la tortuga mora, entre altres.

El propietari no va poder acreditar la tinença legal ni la traçabilitat dels animals, per aquest motiu els agents investiguen l’home per una suposada comissió de delicte relatiu a la protecció de la fauna, i van confiscar els 34 animals.

Per a la mateixa seguretat dels animals, els exemplars autòctons intervinguts es van traslladar a l’estació biològica del Canal Vell, del Parc Natural del Delta de l’Ebre, per a la seua recuperació i reintroducció al medi. En canvi, els animals inclosos en la categoria de fauna silvestre van quedar sota la cura provisional del seu propietari, comunicant el fet a l’òrgan corresponent del Ministeri per a la Transició Ecològica.

Foto cedida per la Guàrdia Civil
Foto cedida per la Guàrdia Civil

Redacció – Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -