Tots els gols

Triomf de doble valor per al Corbera d’Ebre

El segon gol va sentar com una llosa a un conjunt visitant que no es va saber aclimatar

El Corbera d’Ebre va aconseguir un resultat de doble valor davant un Remolins-Bítem, que lluny dels propòsits marcats a principi de temporada, segueix immers en la zona perillosa del grup. Els corberans encadenen quatre jornades consecutives sense perdre amb dos victòries i dos empats consecutius.

Li va costar adaptar-se al terreny de joc d’herba natural a un conjunt visitant que ho acusava davant un Corbera d’Ebre molt millor situat i que va aprofitar per avançar-se a la mitja hora de joc fruit d’una acció del seu màxim realitzador, Oriol Labella. Un gol que trencava la igualtat de forces que es podia observar sobre el camp. Una forta rematada creuada d’Uri desfeia l’equilibri al marcador i feia trontollar al conjunt visitant, que veia com a cinc minuts del descans Alejandro ampliava les diferències i assestava un cop psicològic al partit.

A la represa ho intentaven els visitants amb un joc més directe però que trencaven els locals el tercer gol obra de Lahcen. Amb el partit decidit arribava el gol de l’honor amb un autogol de Lahcen ja al temps de descompte.

Jorge Pàrraga, tècnic corberà, valorava el fet d’una victòria que els dóna aire per allunyar-se de la part de compromís de la taula classificatòria.

David Garcia, entrenador de la UE Remolins-Bítem, reconeixia les dificultats per aclimatar-se al terreny de joc i amb el primer gol corberà es va fer impossible buscar la reacció.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close