14.3 C
Amposta

Tres llevadores de l’ICS Ebre guanyen el II Premi Phillips-FAME

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

En el marc de la convocatòria del II Premi Philips-FAME “Des del primer batec” per a projectes d’innovació en el si del col·lectiu de llevadores, Vanessa Sanz Adell, Montse Gasparín Pedraza i M. Isabel Gendre Jornet, de la Gerència Territorial Terres de l’Ebre, van rebre una beca al millor projecte innovador en el camp perinatal.

L’acte de lliurament va tenir lloc el 19 de febrer a Madrid, organitzat per les entitats convocants: Philips i Federación de Asociaciones de Matronas de España (FAME), amb el suport d’Impact Hub Madrid.

Les tres llevadores han creat l’empresa TreeMaternity S.L. i han patentat uns cinturons de subjecció dels transductors maternofetals, popularment coneguts com a corretges per als monitors de les embarassades, amb la peculiaritat que són cinturons d’un sol ús, van pretallats i enrotllats dins d’un aparell dispensador, i són aptes per al part a l’aigua. Això fa que siguin més higiènics, més segurs i pràctics per a la llevadora, i augmentin la comoditat de la gestant, en permetre-li millor el moviment.

La dotació econòmica del premi es destinarà a finançar una tirada curta de cinturons per poder validar-ne la funcionalitat en diferents hospitals.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -