14.3 C
Amposta

Tractorades a les Terres de l’Ebre per exigir al govern estatal mesures urgents per a la pagesia

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Unió de Pagesos convoca tractorades demà, dijous 14 de març, a Manresa, Girona, Lleida, Tarragona i Tortosa, amb concentracions davant de diferents delegacions estatals d’aquestes ciutats, en el marc d’una plataforma reivindicativa de mesures urgents per a la pagesia professional que suposen uns 300 milions d’euros anuals per a Catalunya.

Les mobilitzacions es duran a terme conjuntament amb altres a tot l’Estat convocades per la resta d’organitzacions pertanyents a Unió d’Unions d’Agricultors i Ramaders. El sindicat ha convocat les últimes setmanes més de 30 xerrades a tot el territori per explicar els motius d’aquestes mobilitzacions.

Unió de Pagesos reclama, entre altres qüestions, una aplicació justa de la Política Agrària Comuna (PAC) a l’Estat espanyol i un repartiment just i equitatiu del valor afegit a la cadena alimentària, a la vegada que denuncia l’encariment dels costos de producció, factors que impedeixen que les rendes de la pagesia siguin equiparables a les de la resta de ciutadans.

GIRONA

Punts de trobada:

Alt Empordà: 10 h Figueres (N-II, Maquinària Robert)

Baix Empordà: 10 h (Albarana, Gi-634)

Pla de l’Estany: 11 h (Medinyà, N-II)

Selva-Gironès: 11 h (Hostal Franciac, per anar a Fontajau)

Totes les columnes es trobaran a les 12 h al Pavelló de Fontajau i sortiran a les 12.15 h cap a la Subdelegació del Govern estatal a Girona (Av. 20 de Juny, 2)

TARRAGONA

Punts de trobada:

Priorat: 9 h Cooperativa de Falset

Baix Camp: 10 h Reus (Oficina d’Unió de Pagesos. Av. Catalunya, 25)

Tarragonès: 10.30 h Camp de Futbol del Morell

Totes les columnes es trobaran a la concentració, a les 12 h, al davant de la Subdelegació del Govern estatal a Tarragona (plaça de la Imperial Tàrraco, 3)

TERRES DE L’EBRE

Punts de trobada:

9.30 h Hotel Piqué de Gandesa (Terra Alta) i sortida cap a la rotonda de la Cooperativa Soldebre, on a les 11 h sortiran tots els tractors per concentrar-se davant de la delegació de l’Administració d’Hisenda a Tortosa (c. Ulldecona, 31)

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -