Tots els gols

Tots els Gols obre l’etapa digital

Comença un nou projecte. Noves il·lusions engrescadores amb la posada en marxa del nou web. A Tots els Gols ens ha carregat les piles aquesta notícia i respondre’m amb novetats importants dins al programa.

Esperem fer un servei el més curós i adequat per tal de nutrir el portal de notícies fresques i que ajuden a progressar aquest nou mitjà de comunicació. A partir d’aquest cap de setmana introduirem (en la foma que sigue més adequada) totes les cròniques dels diferents equips del futbol amateur ebrenc, a la vegada que d’altres esports que puguessem donar cabuda dels que repassem a la Megaronda de les 19:30 tots els diumenges la tarde (bàsquet, handbol, futbol sala…).

Un carrussel esportiu que omple els pulmons d’aire fresc i que inicia una nova etapa amb tot l’equip al complert. Una tasca que ens omple d’orgull i que a la vegada és una responsabilitat que intentarem portar a terme en la màxima celeritat possible, donant immediatesa per a que pugueu gaudir el mateix cap de setmana de la informació que ens deixe la jornada. Amb novetats, primícies, il·lusions, decepcions…

Fa catorze temporades que el programa s’ha convertit de mica en mica en un referent, 470 programes en rigurós directe que han servit per agafar nom i prestigi. Intentem ser els més rigurosos en les informacions que donem i ara arriba el torn de fer un pas més, arriba l’etapa digital.

En l’equador de la temporada en la que estem, la 2018-2019, tenint en compte que s’ha acabat la primera volta de primera, segona i tercera catalana i que a la quarta s’han de jugar les “garrofes”, arriba un moment apassionant que coincideix amb aquesta notícia tant motivadora, que esperem no defraudar-vos. Volem convertir-nos en un referent, també a la xarxa.

Diumenge entre les 16 i les 20 hores teniu una cita al 103.9 de la FM amb el programa Tots els Gols, amb els gairebé 100 corresponsals que tenim distribuïts pel territori ebrenc, però dissabte ja comença la nova etapa digital a www.imaginaradio.cat i a les nostres xarxes socials.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close