14.3 C
Amposta

Tortosa Turisme organitza un curs gratuït de formació turística adreçat als establiments de serveis de la ciutat

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El departament de Turisme de l’Ajuntament de Tortosa ja ha obert les inscripcions per poder assistir al nou curs de formació turística per a professionals de l’hostaleria, la restauració i altres professionals del sector serveis. Es tracta d’un tipus d’activitats que en molts casos suposen el primer punt de contacte dels turistes, una vegada ja són a la ciutat. Per aquest motiu, el curs pretén facilitar-los més eines perquè puguen ampliar els seus coneixements i respondre a les demandes que els visitants puguen adreçar-los pel que fa a la informació bàsica de l’experiència turística: orientar-los de manera fàcil perquè puguen arribar als principals espais patrimonials, indicar-los on és l’oficina d’informació, on estacionar, o altres necessitats que puguen tindre a l’hora de fer el recorregut per la ciutat. 

El curs, que és gratuït, es divideix en dos sessions: la primera, de caràcter teòric, es durà a terme a l’aula didàctica del Museu de Tortosa i abordarà les preguntes indispensables que els turistes poden plantejar en arribar a la ciutat. La segona consistirà en una visita guiada pels principals espais patrimonials. 

Les dates del curs són el 27 de febrer (sessió teòrica) i el 5 de març (visita), de 16 a 19 h. D’altra banda, també es repetirà el 3 i 10 de març amb el mateix horari. 

Les inscripcions es poden fer a la web: www.tortosaturisme.cat/curs-auxilis-turistics 

Redacció – C. M.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -