NotíciesPolítica

Tortosa treu l’estelada de la plaça del Bimil·lenari

L'Ajuntament del consistori tortosí s'ha vist obligat a retirar la bandera per un requeriment de la Junta Electoral

Aquest divendres a dos quarts de set de la tarda uns operaris ajudats per una grua van retirar l’estelada de grans dimensions que es trobava ubicada, des de fa uns anys, en un pal metàl·lic al costat de la rotonda de la plaça del Bimil·lenari; un dels punts d’entrada a la capital del Baix Ebre.

L’Ajuntament de Tortosa va rebre el passat dijous un requeriment per part de la Junta Electoral de Zona per retirar tots els símbols partidistes ubicats en espais públics. Aquella mateixa nit, l’Ajuntament tortosí ja va retirar la pancarta que reclama la llibertat dels presos polítics de la façana de l’edifici consistorial.

Així onejava fins ahir l’estelada de l’entrada de Tortosa / Font pròpia

Recordem que l’estelada de la plaça del Bimil·lenari pertany a l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i que la pròpia entitat va ser qui va impulsar la seva implantació a l’entrada de Tortosa. Tampoc és el primer cop que es retira la bandera del lloc, ja que s’havia substituït en alguna ocasió pel seu mal estat i també, en altres oportunitats, s’havia tret a causa d’altres requeriments previs a la celebració d’eleccions.

Font: Ebredigital.cat
Redacció: J.G. / J.J.C.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close