14.3 C
Amposta

Tortosa habilitarà un operatiu de trànsit temporal arran de les obres de millora de l’estació d’autobusos

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’inici de les obres de millora de l’estació d’autobusos de Tortosa, previst per dimarts 7 de gener, comportarà diversos canvis a la circulació dels carrers adjacents a l’equipament. Les obres, que durà a terme el departament de Territori de la Generalitat, consistiran en la renovació de la pavimentació de la platja d’andanes o la reposició d’elements de drenatge, entre d’altres. Per aquest motiu, les andanes s’hauran de reubicar a l’exterior de l’estació mentre duren els treballs. 

Com a conseqüència, s’habilitaran com a andanes de sortida dels autobusos els carrers Lamote de Grignon i Adrià d’Utrecht, i com a andana per a les arribades el carrer Ronda Docs. Això farà que siguen necessaris alguns canvis en la circulació de vehicles: el carrer Ronda Docs només tindrà un carril de circulació, en sentit centre, en el tram entre els carrers Rosa Maria Molas i Rosselló. De la mateixa manera, els carrers Lamote de Grignon, Rosa Maria Molas i Adrià d’Utrecht canviaran el sentit de circulació actual de manera transitòria per facilitar la maniobrabilitat dels autobusos. Així mateix serà necessari anul·lar els estacionaments del carrer Lamote de Grignon i Adrià d’Utrecht. 

Aquests canvis seran vigents mentre duren les obres de millora a l’estació, un termini previst en aproximadament uns quatre mesos, malgrat que una vegada completada la primera fase de les obres es podria restablir el sentit habitual al carrer Rosa Maria Molas. 

La Policia Local de Tortosa ha instal·lat senyalització provisional per informar del canvi de sentit de circulació als carrers afectats i reforçarà la regulació del trànsit a la zona. Paral·lelament, s’ha efectuat una bustiada als immobles situats a l’entorn per informar-los dels canvis. 

Mentre duren els treballs a l’estació, els terrenys situats al costat del pont del Mil·lenari, entre el passeig Joan Moreira i el passeig de Ribera, actuaran com a cotxera per als autobusos que no estiguen efectuant les seues rutes.

Redacció – C. M.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -