14.3 C
Amposta

Tortosa formarà, durant tot un any, cinc joves tutelats en oficis com l’electricitat, la construcció, la pintura o la fusteria

Els alumnes posaran en pràctica alguns dels aprenentatges assolits en espais municipals com les Avançades de Sant Joan

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

A partir d’aquesta setmana, cinc joves inicien a Tortosa el període d’aprenentatge laboral dins del programa Treball i Formació, del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, que va dirigit a persones tutelades o extutelades per la Generalitat, de 17 a 21 anys. 

Al llarg de tot un any, aquests joves es formaran en diversos oficis, amb l’objectiu que puguen ampliar els seus coneixements i puguin disposar de més sortides al món laboral. Els participants al programa desenvoluparan tasques d’operari de manteniment i de serveis de brigada, a través de les quals podran assolir la formació en disciplines com l’electricitat, la fusteria i fusteria metàl·lica, la construcció, la pintura o la jardineria. 

Alguns d’aquests treballs els posaran en pràctica en espais municipals de Tortosa, com ara les Avançades de Sant Joan, on duran a terme algunes tasques de manteniment i millora que contribuiran també al manteniment del patrimoni emmurallat de la ciutat. 

Esta setmana, l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, i el regidor de Serveis, Domingo Tomàs, han donat la benvinguda als participants del programa en una trobada al saló de plens de l’Ajuntament. 

Redacció – J. V. G

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -