14.3 C
Amposta

Tortosa finalitza la reforma dels carrers Costa de Capellans i Santa Anna

L'actuació ha situat la vorera a un sol nivell i ha completat l'accessibilitat a la plaça amb una rampa

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Els treballs de reforma del carrer Costa de Capellans i el tram del carrer Santa Anna fins al col·legi de Remolins ja han quedat enllestits. L’actuació ha situat estos carrers a un sol nivell amb una plataforma única, donant prioritat a les persones. A més a més, els treballs han suposat la prolongació de la rampa des del carrer Costa de Capellans fins a la plaça de la Catedral, tal com s’havia anunciat al principi de la construcció de la nova plaça, amb l’objectiu d’eliminar les barreres arquitectòniques i facilitar-hi l’accés de les persones amb mobilitat reduïda. Aquesta era una de les actuacions en marxa per tal de complementar la construcció de la nova plaça de la Catedral i seguir actuant en la millora dels carrers a l’entorn del nucli antic.

A més de renovar les voreres i la calçada, els treballs també han permès sanejar els serveis de clavegueram i d’aigua potable en estos carrers, han substituït les lluminàries existents per altres de tecnologia LED, més eficients, i a més s’ha generat una petita jardinera a l’encreuament dels dos carrers on s’afegirà plantació ornamental.

L’actuació continua el disseny que l’Ajuntament de Tortosa ha aplicat amb les successives intervencions a tots els carrers i places al conjunt del nucli antic, amb una combinació de lloses de granit i llambordes a la part central. Les obres han anat a càrrec de l’empresa Covan, i han comptat amb un pressupost de 131.865 euros.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -