14.3 C
Amposta

Tortosa enllesteix la urbanització del parc de l’Escorxador

L'actuació ha inclòs la plantació de més arbrat i vegetació, així com la instal·lació de mobiliari urbà per tal que l'espai esdevinga lloc de trobada ciutadana

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Ajuntament de Tortosa ja ha completat l’actuació que ha suposat la transformació del parc de l’Escorxador, a tocar del Museu de Tortosa, en un nou espai verd de la ciutat. Els treballs han consistit en l’adequació de tot l’àmbit, en el qual s’han dut a terme diverses millores: la construcció d’una vorera perimetral, que dona continuïtat entre el passeig de Remolins i l’avinguda Felip Pedrell; l’habilitació d’una zona de pas pavimentada a tocar del complex modernista de l’antic escorxador, que permet una millor visió de l’edifici; la instal·lació d’enllumenat per tal de reforçar la il·luminació del conjunt modernista o la incorporació de mobiliari urbà, per tal de reforçar el caràcter de trobada del parc ja renovat.

A la vegada, s’ha fet una important actuació pel que fa a la vegetació: s’hi han plantat una quinzena de nous arbres, que amplien els existents, i també s’ha incorporat vegetació arbustiva i ornamental, que donaran un nou toc verd a la zona. Respecte als dos pins centenaris que s’hi conserven, s’han apuntalat amb estructures metàl·liques per tal d’evitar que puguen caure per l’efecte de temporals de vent, com ja havia passat en anteriors ocasions, fet que va provocar diferents destrosses, entre les quals també al mateix edifici modernista, i que a més representava un perill per a la integritat de les persones.

Abans, l’edifici modernista del Museu quedava tapat i no es podia apreciar com calia la bellesa arquitectònica que té l’antic escorxador. Ara, l’actuació el posa en valor i també ens permet generar un nou lloc de trobada per a la gent, més bonic i amb més arbrat”, ha explicat l’alcaldessa.

Els treballs han tingut un cost de 70.155 euros.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -