14.3 C
Amposta

Tortosa continuarà al passeig Joan Miró la renovació de voreres feta als carrers Sebastià Juan Arbó i Mossèn Manyà

Des del 2019, l'Ajuntament ha invertit al voltant d'un milió d'euros en diverses actuacions d'arranjament de voreres a la zona de Vora Parc

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Ajuntament de Tortosa ja ha enllestit la remodelació de les voreres dels carrers Mossèn Manyà i Sebastià Juan Arbó, a l’urbanització de Vora Parc. Els treballs han permès arranjar els trams que presentaven més afectacions per les arrels dels arbres, que havien aixecat el paviment en algunes zones. L’actuació ha dotat l’espai d’un nou disseny urbanístic, amb un escocell continu fet amb adoquins de color terra, que es complementa amb la zona central amb peces de formigó que defineixen la zona de pas per als vianants. En total, les obres s’han estès en una superfície d’uns 3.500 metres quadrats i han tingut un cost de 308.000 euros.

Esta actuació continua una primera intervenció feta mesos enrera al carrer Rosa Maria Molas, a la part posterior del teatre auditori Felip Pedrell, on ja es va arranjar el paviment més afectat. De la mateixa manera, fa pocs dies que ha finalitzat una altra actuació per renovar la vorera del passeig Moreira, també dins de la zona de Vora Parc, entre els carrers Rosa Maria Molas i Lamote de Grignon. Ara, una vegada finalitzats els treballs als carrers Mossèn Manyà i Sebastià Juan Arbó, l’actuació a l’entorn de Vora Parc continuarà en el tram del carrer Joan Miró situat entre el carrer Sebastià Juan Arbó i el passeig Moreira, que disposarà del mateix tipus de paviment instal·lat als carrers renovats. Posteriorment les tasques se situaran al carrer Soriano Montagut, també dins del mateix àmbit.

Estes dos actuacions suposaran una inversió de mig milió d’euros, amb la qual cosa la xifra total invertida en les diferents actuacions fetes a Vora Parc assolirà el milió d’euros. Este matí, l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, acompanyada del regidor de Serveis, Domingo Tomàs, la regidora del barri del Temple, Cinta Espuny, i el president de l’associació de veïns, Paco Roigé, han visitat el resultat de l’actuació.

L’alcaldessa ha subratllat que l’actuació s’inclou dins de les accions que el govern municipal està fent per a la millora de la via pública al conjunt del municipi, una tasca que “continua sent una de les nostres prioritats”.

Meritxell Roigé ha recordar que, a més de les accions que s’estan fent a Vora Parc, pròximament també està previst fer altres actuacions al barri del Temple, com la renovació de voreres i instal·lació d’enllumenat LED a la ronda Docs fins a l’avinguda de la Generalitat.

Mentrestant, continuen les actuacions de renovació de voreres a l’entorn de la plaça 1 d’Octubre, a Ferreries, i està en fase de licitació la renovació de la vorera de l’avinguda Felip Pedrell, entre el carrer Costa de Capellans i la plaça del Paiolet. D’altra banda, i també a l’entorn del centre històric, durant este estiu també està prevista la substitució del paviment del carrer del Vall.

 

Redacció- X. Ll

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -