14.3 C
Amposta

Tortosa autoritza la llicència d’obres a Florette per a la construcció de la planta d’envasat

Està previst que l'actuació comenci al llarg de les pròximes setmanes i que finalitzi a la primavera vinent, amb la creació de 200 llocs de treball directes

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La Junta de Govern Local de Tortosa va aprovar, en la sessió ordinària d’aquest dilluns, la llicència d’obres demanada per Florette Hortícola Navarra, SLU. El permís permetrà la construcció de la planta d’envasat d’hortalisses que l’empresa ubicarà al polígon industrial Catalunya Sud, al terme de Tortosa. Segons ha apuntat l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, d’acord amb les previsions de l’empresa, l’inici de les obres està previst que es produïsca al llarg de les pròximes setmanes per tal que l’activitat puga estar acabada i entre en funcionament a la primavera del 2021.

Roigé recorda que les gestions perquè Florette s’instal·lés a Tortosa van començar fa dos anys i s’ha felicitat que finalment s’implante a la ciutat, tenint en compte que competia amb altres territoris de la geografia de Catalunya i de l’Estat espanyol. “La casualitat ha fet que l’aprovació de la llicència d’obres coincidís amb el primer aniversari del govern municipal de Tortosa. Al meu discurs d’investidura com a alcaldessa ja feia referència a la possibilitat que tinguessem bones notícies pel que feia a la implantació d’una nova empresa que generaria molts llocs de treball, i ara ja podem dir que són una realitat”, remarca.

Cal recordar que l’activitat de la planta que Florette ubicarà al polígon Catalunya Sud suposarà, en una primera fase, la creació de 200 llocs de treball directes i un centenar més d’indirectes. “És una molt bona notícia, que a més coincideix amb uns moments complicats com els actuals, en els quals aquesta implantació suposa una esperança per a l’activitat industrial, laboral i agrícola”, ha subratllat l’alcaldessa de Tortosa. I és que l’activitat de la planta permetrà posar en valor, a més a més, la producció de l’horta de les Terres de l’Ebre.

El projecte de Florette suposarà una inversió de 13 milions d’euros en una primera fase. Serviran per a la construcció de la nau de producció i la zona d’oficines, que ocuparan 7.600 metres quadrats, dels quals el 94% corresponen al terme municipal de Tortosa i la resta, al de l’Aldea. La planta es dedicarà a l’envasat d’hortalisses fresques per a amanida, i la previsió és que la producció se situe en 25 milions de bosses anuals.

Redacció – E. C.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -