14.3 C
Amposta

Els ‘Premis Impulsant el Talent del Futur a les Terres de l’Ebre’ de Remsa arriben a la 3a edició  [ÀUDIO]

Per optar a les beques, els estudiants han de tenir una nota mitjana mínima de 7,5 sobre 10 en l'actual curs i demostrar una participació activa en entitats esportives, culturals, socials o de voluntariat

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Per tercer any consecutiu el Projecte Social Remsa convoca els ‘Premis Impulsant el Talent del Futur a les Terres de l’Ebre‘ després de dues edicions on el certamen s’ha consolidat amb la participació de més d’un centenar d’estudiants de secundària del territori. Els alumnes de 4t d’ESO que puguin acreditar un expedient acadèmic excel·lent, juntament amb una participació activa al teixit cultural i associatiu, podran optar a una de les dues beques de 1.500 euros que hauran de destinar a ampliar els seus estudis postobligatoris.

En aquesta ocasió, la delegació del Govern de la Generalitat a les Terres de l’Ebre ha donat el seu suport a la iniciativa promoguda per Remsa. Així, la directora dels Serveis Territorials d’Educació, Montserrat Perelló, i el gerent de Remsa, Manel Conesa, han presentat la 3a edició dels Premis aquest dijous a Tortosa.

En la seva intervenció, Perelló ha posat l’accent en els criteris de selecció del certamen, on la participació dels joves en la vida social del seu municipi té un pes molt important, al costat del seu expedient acadèmic.

Per la seva banda, Manel Conesa ha fet un repàs de les dues primeres edicions de les beques Talent i del recorregut que han tingut les carreres acadèmiques dels joves premiats. El gerent de Remsa també ha reiterat el “compromís inequívoc” de l’empresa de serveis funeraris en la seva aposta per “contribuir al creixement econòmic i social del territori a través del Projecte Social“.

Manel Conesa, gerent de Remsa

Un recorregut acadèmic d’èxit i un compromís amb la societat

Els ‘Premis Impulsem el Futur de les Terres de l’Ebre’ s’han consolidat completament al territori tal com demostra la participació que han tingut les dues primeres edicions. En la primera, hi van participar 60 alumnes i al voltant de 50 en la segona. Els quatre alumnes guanyadors (una cinquena va cedir el premi) han dedicat les seves beques en ampliar els seus estudis a l’estranger, amb estades d’estiu en reputades institucions acadèmiques o amb cursos d’idiomes, entre altres opcions que segur tindran un impacte destacat en l’èxit de la seva formació.

Per la tercera edició, es mantenen les bases de l’anterior. Hi podran participar tots els estudiants que estiguin cursant 4t d’ESO en qualsevol centre educatiu de les Terres de l’Ebre durant el curs acadèmic 2023/2024. El requisit acadèmic mínim per optar al premi és tenir una nota mitjana de 7,5 sobre 10 punts en el present curs. També caldrà acreditar degudament la participació de l’alumne en entitats esportives, culturals, socials o de voluntariat. Aquest apartat té un pes destacat en la selecció final, que es resoldrà atenent criteris tècnics i meritocràtics.

Les candidatures es poden formalitzar a la pàgina web beques.remsamemorial.com, on també es poden consultar les bases del concurs. El termini per presentar-se als premis començarà l’1 de juliol i s’estendrà fins al 30 de setembre de 2024.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -