14.3 C
Amposta

Torna el Campus de Tecnificació Jaume Sorolla per donar continuïtat al bàsquet durant l’estiu

Jordan ha volgut reforçar el caràcter esportiu de la ciutat, i ha destacat que aquest cap de setmana, el pavelló del Temple de Tortosa acollirà la final del Campionat de Catalunya de Segona Categoria Femení

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El CB Cantaires juntament amb el jugador de bàsquet tortosí Jaume Sorolla, han organitzat la segona edició del Campus de Tecnificació Jaume Sorolla. Un campus que es durà a terme del 8 al 19 de juliol i que va destinat a xiquets i xiquetes, a partir de 10 anys, que vulguin perfeccionar la tècnica i la tàctica en el Bàsquet. A més, comptaran amb entrenadors experts com Marta Pastor, referent a la província en Bàsquet femení i entrenadora del TGN; i Ian González, assistent a l’equip sènior del TAU Castelló.

Cristina Bel, membre de la junta directiva del CB Cantaires, va destacar l’èxit de l’edició anterior, que va comptar amb una cinquantena d’inscrits, afirmant que “és una experiència intensiva i enriquidora que pot marcar una gran diferència en la trajectòria esportiva dels participants“. Aquest campus oferirà dues beques per a xiquets que no disposin de recursos econòmics suficients, donant-los l’oportunitat de continuar la seva formació durant l’estiu.

Jaume Sorolla, per la seva part, va ressaltar la importància de mantenir l’activitat esportiva durant l’estiu i l’oportunitat que aquest campus ofereix per a la millora continua dels jugadors. Sorolla, que va començar la seva carrera al CB Cantaires, ha passat per les categories base del FC Barcelona i la NCAA a Valparaiso, i ara juga al Bàsquet Girona a l’ACB, la màxima categoria del bàsquet espanyol.

Jaume Sorolla, jugador del Bàsquet Girona

A més d’aquest campus de tecnificació, el CB Cantaires organitza un campus d’estiu al pavelló municipal de Jesús per a xiquets i xiquetes d’entre 6 i 14 anys, que es farà del 25 de juny al 26 de juliol.

L’alcalde de Tortosa, Jordi Jordan també ha volgut reforçar el caràcter esportiu de la ciutat i ha destacat que aquest cap de setmana, el pavelló del Temple de Tortosa acollirà la final del Campionat de Catalunya de Segona Categoria Femení, posant de manifest el compromís del CB Cantaires i de l’Ajuntament amb la promoció de l’esport femení i el desenvolupament de joves talents.

Redacció L.P.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -