14.3 C
Amposta

‘Textures’ la primera exposició de l’artista ebrenca Anna Arques

Es podrà visitar a 'DeltArt', un espai situat a la Biblioteca Delta de l'Ebre i que neix amb la voluntat de ser un espai de creació compartida

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Textures, l’òpera prima de l’artista ebrenca Anna Arques, es podrà visitar durant la setmana del 19 al 24 de febrer, a DeltArt.

Anna Arques es defineix com una artista visual i treballa les seues obres amb una combinació de materials com fusta, flors, roba, tela, aquarel·la, pigments, pintures acríliques, pastes de textura, paper. A través de tots aquests elements, l’autora investiga maneres de transmetre els seus sentiments: cada color pot tenir el seu significat i pot reforçar un discurs. Fins i tot, poden aparèixer records que formen part de la seua vida, com fotografies, puntilles antigues, retalls. Arques presentarà la seva obra en dos visites guiades el dimecres 21 i el dissabte 24 a les 19 h, acompanyada per guitarra de Sergi Trenzano. La presència de la música, segons l’artista, es correspon amb una altra manera d’experimentar com es comporten els materials quan es mesclen en un lloc infinit on sempre es pot introduir un nou element com per exemple el so.

L’artista, nascuda a Deltebre, vol expressar amb tot això la relació contradictòria que ens provoquen els sentiments que vivim cada dia: “La meva pràctica artística és una exploració en la relació contradictòria que ens provoquen els sentiments que vivim cada dia i com ho podem gestionar amb el nostre entorn: la maldat i la bondat; la ràbia i la placidesa; la llum i la foscor; l’amor i l’odi; la tendresa i l’agressivitat; l’alegria i la tristor”.

Una de les obres d’Anna Arques

DeltArt és un espai situat a la Biblioteca Delta de ‘Ebre i que neix amb la voluntat de ser un espai de creació compartida. L’exposició ‘Textures’ compartirà l’espai creatiu amb la de l’artista Balís Catmí (De la tisora a l’estrip), es pot visitar des de dilluns 19 de febrer a dissabte 24 en horari d’obertura de la Biblioteca Delta de l’Ebre.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -