14.3 C
Amposta

Tallada l’N-340 entre la Ràpita i Alcanar per un incendi forestal

Gràcies a la ràpida resposta i l'esforç dels bombers, a les 15.51 hores el foc s'ha donat per controlat

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Aquesta tarda, al voltant de les quatre, la carretera N-340 que travessa el terme municipal de La Ràpita s’ha vist afectada per un incendi forestal, obligant al tall del trànsit en aquesta via.

L’avís d’emergència s’ha rebut a les 15.07 hores, quan un alertant ha informat que s’estaven cremant arbres al costat del carrer Sant Josep, concretament al quilòmetre 1.072 de la carretera.

De forma immediata, s’ha posat en marxa un dispositiu d’actuació per afrontar l’incident. Dues dotacions de bombers del parc de Tortosa, a més d’una del parc d’Amposta i una altra del parc d’Ulldecona, s’han desplaçat ràpidament al lloc dels fets per fer front a les flames.

Gràcies a la ràpida resposta i l’esforç dels bombers, a les 15.51 hores el foc s’ha donat per controlat. Durant l’incident, s’han vist afectats aproximadament 4.000 metres quadrats de vegetació.

Cal agrair la col·laboració i implicació dels serveis d’emergència, que han treballat de manera coordinada per resoldre la situació i garantir la seguretat de la població i dels usuaris de la carretera.

Es recorda a la ciutadania la importància de prendre precaucions per evitar l’aparició d’incendis forestals, especialment en èpoques de risc elevat. La col·laboració de tots és fonamental per a la preservació del nostre entorn natural.

Redacció- Ll. F

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -