14.3 C
Amposta

Sònia Tomàs presenta la candidatura republicana “per liderar el canvi” a Masdenverge

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Sònia Tomàs i Roiget va presentar al Centre Masdenverge Actiu els membres que l’acompanyaran a la candidatura d’Esquerra Republicana per assolir el canvi a l’Ajuntament. L’alcaldable  que es va mostrar molt il·lusionada i contenta per l’acollida va destacar la diversitat, preparació i implicació social del seu equip, el qual té per objectiu donar un fort impuls a Masdenverge.

“Portem un projecte que suma, volem que fomenti el diàleg, volem un Ajuntament respectuós, democràtic, resolutiu i transparent, que defugi la política de l’estàs amb mi o estàs contra mi; que fomenti la participació ciutadana, retransmeti els plens per la ràdio municipal i faci assemblees informatives. En definitiva, volem un poble per  a tothom, per als de debò i per a la resta, perquè el poble som totes i tots”, va afirmar la candidata.

Tomàs va fer un repàs de la legislatura exposant el menyspreu rebut per part del govern municipal als reiterats avisos fets per Esquerra Republicana davant fets greus que s’estaven produint al municipi. També va exposar quina era la situació de la capacitat de finançament actual de l’ajuntament, amb una dada que sobrepassa els -90.000 € a tancament provisional de 2022. A més va destacat la pujada de les escombraries i va afirmar “que el cost de la vida puja i és cert que els impostos han de pujar en conseqüència, però quan aquesta pujada es fa per una mala gestió de la despesa que ens aboca a  no tenir ingressos suficients, tenim un problema”.

Així, va recordar que el grup republicà, ha fet constar en acta en diferents intervencions al plenari que “s’està estirant més el braç que la màniga i aviat tindrem un problema de tensió pressupostària”.

Aquesta opacitat, inacció i inoperància és la que ha caracteritzat l’actual equip de govern local en molts altres temes de la vida municipal. “Una legislatura en la qual no s’ha treballat per demanar subvencions per pal·liar tota aquesta situació i, a més a més, en una darrera modificació pressupostària de 223.000 € de la butxaca de la ciutadania per fer les obres del cementiri, necessàries, però per a les que tampoc s’ha aconseguit cap subvenció”, va afirmar.

Per acabar, la candidata, Sònia Tomàs, es va comprometre a evitar repetir una situació semblant a la que està patint el poble amb el tema de l’aigua, i treballar perquè Masdenverge tingui dos pous amb la participació i l’ajuda d’altres institucions. En definitiva, apuntà Tomàs, “més enllà del que passi el 28 de maig i governi qui governi, us faig aquesta proposta perquè l’important és que es faci, no tant qui ho faci, perquè jo  mateixa i les persones valentes que m’acompanyen tenim un projecte de poble i volem per damunt de tot el benestar de la ciutadania”.

A l’acte també va participar Adam Tomàs, alcalde d’Amposta, que va donar suport a la candidatura, ressaltant la capacitat de l’equip i va animar els assistents a sumar-se al canvi que lidera Sònia Tomàs.

Els integrants de la candidatura republicana són: Sònia Tomàs Roiget, Richard Peiró Tomàs, Andrea Carles Grau, Ruben Sigüenza Casanova, José Maria Gonzàlez Roldan, Annabel Peiró Tomàs, Alba Gil Carles, Manel Torta Garcia i M. Carme Díaz Ferreres.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -