14.3 C
Amposta

Sobre les Jornades Gastronòmiques dels Fideus Rossejats de l’Ametlla de Mar parlem amb Ma José Castellano

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Aquest divendres, l’Ametlla de Mar inicia una nova edició de les Jornades Gastronòmiques dels Fideus Rossejats, que posen en valor un dels plats més representatius de la cuina calera. En aquesta 14a edició, que se celebren del 23 de maig a l’1 de juny, són tretze restaurants del municipi oferiran menús especials que varien entre 28 i 48 euros, centrats en els fideus rossejats, acompanyats de peix, marisc i vins de la D.O. Terra Alta.

A més, aquest diumenge 25 de maig se celebra la XXIX Diada dels Fideus Rossejats al port pesquer, en la qual es podrà tastar aquest plat típic, a més de gaudir de les activitats que es poden consultar al lloc web de Turisme de l’Ametlla de Mar.

Redacció I. R.

Enllaços relacionats:

La cuina calera es reivindica amb la 14a edició de les Jornades dels Fideus Rossejats

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -