14.3 C
Amposta

S’inaugura l’exposició “Atrae figurae” al Museu de les Terres de l’Ebre amb referents dels gèneres de terror i fantàstic

L’exposició estarà disponible fins al 29 de setembre a la sala d’exposicions temporals del Museu de les Terres de l’Ebre d’Amposta

El més vist

spot_img
- Advertisement -
- Advertisement -

Els referents dels gèneres de terror i fantàstic formen l’exposició “Atrae figurae”, una mostra  inclosa en el programa d’actes paral·lels de la XV edició del FangoFest, el festival internacional de cinema fantàstic, de terror i gore d’Amposta. L’exposició es pot visitar des d’aquest dijous i fins al 29 de setembre a la sala d’exposicions temporals del Museu de les Terres de l’Ebre d’Amposta.

Els artistes participants, establits a les Terres de l’Ebre i integrats del col·lectiu ArteFacto, han volgut plasmar les seves pròpies pors. Amb la barreja de diferents disciplines artístiques que es mostren a l’exposició volen oferir diferents punts de vista artístics realitzats amb tècniques artístiques diverses. A tots ells els uneix un propòsit comú: la reivindicació de discursos artístics alternatius a través de la pintura, l’escultura, la il·lustració o el còmic. Arts amb les quals pretenen acostar-se de manera directa a l’espectador.

Abel Carrasco, Marc Filippi i Ramón LLansola són els artistes participants en aquesta exposció “Atrae figurae”. 

Carrasco es va formar a l’escola Joso de Sabadell. En la seva trajectòria professional destaquen campanyes publicitàries per a marques com Frigo o Panrico i diverses històries publicades en diferents revistes. Entre la seva obra es troba un llibre de creació de personatges publicat a França, Suïssa, Bèlgica i Espanya.

Filippi va estudiar enginyeria civil i arquitectura, disciplines amb les quals expressa que: “la meva fibra artística no va trobar la seva màxima expressió”. Més tard, va decidir fer un curs ràpid en belles arts a Brussel·les. Després va treballar, primer, en el món de la infografia i edició de vídeos i, finalment, es va dirigir cap al món de l’art tattoo.

Llansola explica que va mostrar interès en l’art des de ben petit. Ell mateix es descriu com una persona autodidacta que sense gairebé mitjans va començar a crear amb materials reciclats com restes de pintura, objectes trencats, maniquins, cranis d’animals, elements electrònics i mecànics, resina i aerògraf. Amb això i tot el que trobava, l’artista va crear la seva obra de somnis i malsons. 

Cartell de l’exposició “Atrae figurae”

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -