14.3 C
Amposta

S’espera un 90% d’ocupació als allotjaments rurals de l’Ebre per Setmana Santa

El més vist

Publicitat

spot_img
- Advertisement -
- Advertisement -

F.R.- Els allotjaments rurals de les Terres de l’Ebre s’ompliran en un 90% durant els quatre dies festius de finals de setmana santa, de dijous a dilluns de Pasqua. Una xifra lleugerament inferior a l’ocupació de l’any passat, que va fregar el 95%, segons l’ACN. L’Associació de Turisme Rural de les Terres de l’Ebre (Aturebre) ho interpreta com un canvi de tendència en la demanda fruit de la reducció del nombre de jornades d’estada.

“Quatre dies no són. O venen divendres o marxen diumenge. La tendència és més de tres nits que quatre i això fa baixar el percentatge, tot i que no gaire”, precisa el portaveu d’Aturebre, Juanjo Bel. Així les coses, la majoria dels clients han optat enguany per reservar només tres dies quan, anteriorment, els mateixos allotjaments exigien, a la pràctica, una reserva mínima de quatre. “Ara no surt i ja no pots obligar a reservar les quatre nits”, afegeix.

En alguns casos, aquest comportament es pot atribuir a la crisi o a la manca de pressupost dels clients. De l’altra, també el fet que molts turistes disposin de més d’una setmana de vacances predisposa a programar sortides més llunyanes. Enguany, amb la setmana santa començant a mitjan abril, les perspectives eren bones. “Hauria jurat que ens sobrarien clients. Això assegurava molt, abans ho venies segur. Crec que, a banda de la crisi i l’excés d’oferta, és un canvi de tendència”, insisteix Bel.

Com ja va sent habitual, les cases de pagès ubicades al delta de l’Ebre continuen atraient preferentment els visitants davant de les planes interiors de les Terres de l’Ebre. Malgrat això, precisa Bel, el canvi de tendència pel que fa a l’escurçament de dies de reserva ha afectat per igual, en general, a tots els allotjaments independentment de la seva situació.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -