EbreNotícies

[ACTUALITZACIÓ] S’espera “matar” l’incendi en les properes hores

La situació encara es critica i els bombers mantenen prudència

El conseller d’Interior, Miquel Buch, ha explicat que “amb el foc perimetrat” en “les properes hores” els bombers podran passar de “defensar” a “atacar” l’incendi de la Ribera d’Ebre i es pugui entrar en una “fase d’estabilització”. No obstant això, el conseller ha advertit que no es pot tenir “cap tipus de confiança” i cal estar alerta ja que “qualsevol revifada ens podria trencar tota l’estratègia”.

Buch ha explicat que la tarda serà decisiva fins a quarts de vuit del vespre, les hores de més calor. Ha exposat que continua preocupant el cap del flanc dret i fins ara els bombers han seguit l’estratègia defensiva. “Esperem que en les properes hores bombers puguem fer una tàctica molt més ofensiva per acabar d’atacar i acabar matant aquest incendi”.
Passi el que passi, els veïns no podran dormir a casa seva aquesta propera nit, però a les set de la tarda es decidirà en una reunió si se’ls permet tornar a accedir a les seves masies per comprovar-ne l’estat. “Ha creat molta inseguretat no saber com t’ha quedat la casa”, ha explicat el conseller

Redacció- J.V
Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close