14.3 C
Amposta

Serà el Bosón de Higgs?

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El canvi climàtic, la pèrdua d’aigua dolça, l’extinció d’espècies, la desforestació i el creixement de la població humana només fan que agreujar la situació en què ara mateix ens trobem. Fa més de 25 anys que la majoria de científics ens varen fer una clara i contundent advertència s’havien de prendre mesures dràstiques per salvar el planeta i avui dia no s’ha fet gaire cosa, no ho tenim clar i el temps s’esgota per nosaltres.

Els humans son els mamífers més nombrosos del planeta, un punt important que hem de gestionar si volem salvar al planeta i a tots els que hi viuen. En un escenari en què els recursos naturals no son il·limitats i el creixement de la població és exponencial, comença a poc a poc i va augmentant de manera progressiva fins que va un pas més endavant, es dispara i es descontrola.

“La Universitat Harvard diu en l’últim estudi fet sobre el planeta que acabarà tal com va començar amb una explosió”

Consumim i contaminem recursos de manera accelerada com els sols, els aqüífers, els boscos, la pesca, els rius i oceans, aquests s’han anat fent al llarg del temps geològic fa milers d’anys. Estem vivint sense tenir cap mena de respecte als recursos naturals i som l’espècie més nociva pel planeta i segons les característiques més intel·ligents cosa que veient en l’escenari que estem és ser realista dubtar-ho.

La Universitat Harvard diu en l’últim estudi fet sobre el planeta que acabarà tal com va començar amb una explosió. En canvi la revista especialitzada Phisical Review sent també pessimista ens diu que podria ser la desestabilització d’una partícula que dona tota la matèria a la massa que es diu: El Bosón de Higgs. El cert és que hem de fer les coses més bé que fins ara doncs la natura i el medi no son una ciència exacta cosa que en qualsevol moment ens podria sorprendre i esborrar tota la vida del planeta. La preocupació que hem de tenir per al nostre entorn ha de ser el principal que ha de néixer i desenvolupar-se en la infància i ser evolutiva amb la nostra educació al mateix temps que creix la nostra implicació, reflexió i activisme de conscienciació social i medi ambiental, la base per sortir d’aquest atzucac medi ambiental. Pensem-hi!

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -