14.3 C
Amposta

Seixanta quilos de peix intervinguts a pescadors furtius del Delta

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Agents de la Guàrdia Civil de Tarragona, han culminat un operatiu que tenia l’objectiu  d’interceptar pescadors furtius. Aquests es dedicaven a l’extracció il·legal de marisc i la pesca de dorades i llobarros a la zona del Delta. Després els introduïen a la cadena alimentària  sense passar cap mena de control sanitari.

Durant la primera operació es va descobrir com un mariscador habitual de tallarina, abandonava la zona de captura amb més de 6 quilos de producte, amb la intenció de vendre-ho a compradors de la zona.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A la Badia dels Alfacs es va detectar una persona resident a Castelló que havia capturat més de 20 quilos de cranc blau, amb la intenció de traslladar-los fins al seu lloc de residència. A més, durant la matinada, un vehicle va ser localitzat al refugi de pesca del canal de la Gaita, on un pescador furtiu s’ocultava aprofitant l’horari nocturn. Finalment, a la zona de la Tancada, dos individus van ser sorpresos mentre pescaven marisc sense llicència.

Com a resultat d’aquestes intervencions, es van intervenir més de 60 quilos de peix, formulant les corresponents denúncies davant el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya.

Redacció – T.R

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -