14.3 C
Amposta

Santiago Castellà pren possessió com a nou subdelegat del govern espanyol a Tarragona

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La delegada del govern espanyol a Catalunya, Maria Eugènia Gay, ha presidit aquest dilluns al matí la presa de possessió de Santiago Castellà com a nou subdelegat del govern espanyol a Tarragona. Es va incorporar a aquesta subdelegació el passat 11 de gener nomenat per la delegada Maria Eugènia Gay.

Gay ha remarcat que l’obra de govern s’ha de fonamentar en “la igualtat real d’oportunitats i la garantia de justícia social” i ha destacat la “cogovernança” entre administracions com a base per entomar els reptes que ens interpel·len a tots i totes, com l’habitatge, el treball, la salut o el control de preus dels productes de primera necessitat. En aquest sentit, s’ha posat a disposició del nou subdelegat a Tarragona per aquest “repte majúscul” que assumeix.

Durant el seu parlament, Santiago Castellà ha destacat que “el meu objectiu serà acompanyar a totes les empreses de Tarragona perquè participin dels fons Next Generation. Aquest serà un any decisiu per al nostre futur. S’han mobilitzat tots els recursos públics possibles d’Europa per a transformar el nostre teixit productiu i fer-lo més competitiu, amb més capacitat de generar valor afegit i per a incorporar talent, innovació, i coneixement. Anem a viure plegats un any apassionant que transformarà el nostre territori, elevant el nivell de vida i les oportunitats de totes i tots”.

Santi Castellà, de 55 anys, ha estat senador durant la XIII legislatura, ocupant la vicepresidència primera de la Comissió Constitucional del Senat, i va ser portaveu de Funció Pública. Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona i en Ciències Polítiques per la UNED, és professor titular de Dret Internacional Públic i relacions Internacionals de la URV. Va ser degà de la Facultat de Dret entre 2003 i 2006 i vicerector de Relacions Externes entre 2006 i 2010.

La delegada del govern espanyol a Catalunya, Maria Eugènia Gay, ha presidit la presa de possessió de Santiago Castellà com a nou subdelegat del govern espanyol a Tarragona

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -