14.3 C
Amposta

Santa Bàrbara inaugura l’espai SmartLAB, un laboratori d’innovació social digital

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El dijous dia 8 de juliol i dins el marc de les Festes Majors de Santa Bàrbara va tenir lloc l’acte d’inauguració de l’espai SmartLAB. L’acte també va comptar amb la presència de Cinta Roig, cap de la central de biblioteques de les Terres de l’Ebre. També vam gaudir de la participació de la Joana Barbany, directora general de la Societat Digital de la Generalitat de Catalunya, així com de la presència de Ricard Faura, cap del Servei d’Inclusió i Capacitació Digital de la Secretaria de Polítiques Digitals de la Generalitat i d’Arnau Serra i Ricard Benítez com a tècnics del Servei d’Inclusió i Capacitació Digital.

A l’Smartcentre, hi trobem l’espai SmartLAB, un laboratori d’innovació social digital. L’SmartLAB és un lloc obert a la creativitat on poder dur a terme projectes innovadors. Compta amb les eines i recursos necessaris per afavorir la innovació social digital. L’SmartLAB treballa per convertir-se en una eina pública de referència perquè els diferents agents socioeconòmics del nostre territori, ciutadania, administració, teixit empresarial i centres de coneixement (Quàdruple Hèlix) detectin problemàtiques i mancances de l’entorn més proper i treballin integrant les TIC i la innovació per trobar i testejar possibles solucions a un projecte o repte. Des de l’SmartLAB es vol crear un ecosistema natural on les idees, la participació, la cooperació i la creativitat estiguin en el seu estat més pur i doni lloc a sinergies de treball col·laboratiu en benefici de tots els agents implicats.

Tant Agustí Espuny, regidor de Cultura, com, Ana M. Panisello, regidora de Noves Tecnologies es mostraven molt satisfets de poder engegar el projecte de l’SmartLAB i que l’Smartcantre continuï sent un punt de referència per a la població tant en noves tecnologies com en cultura i promoció.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -