14.3 C
Amposta

Santa Bàrbara acull les jornades anuals per divulgar i donar valor al fascinant món dels bolets

Les Jornades Micològiques de les Terres de l'Ebre a Santa Bàrbara del 23 d'octubre al 28 de novembre

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Santa Bàrbara acollirà del 23 d’octubre i fins al 28 de novembre la XVII edició de les Jornades Micològiques de les Terres de l’Ebre que inclouen l’exposició “Els bolets de les Terres de l’Ebre. Molt més que rovellons” i el curs “Els bolets de les Terres de l’Ebre”.

L’objectiu d’aquestes jornades és incrementar els coneixements micològics de les Terres de l’Ebre i divulgar i valorar el fascinant món dels bolets entre totes aquelles persones que hi estiguin interessades.

L’exposició “Els bolets de les Terres de l’Ebre. Molt més que rovellons” està formada per 17 panells on s’introdueix al visitant al món dels fongs i als principals grups taxonòmics de bolets, mostrant una part de la gran biodiversitat d’espècies de bolets que podem trobar a les nostres terres. En els plafons podem trobar imatges i informació sobre la morfologia, biologia i funció ecològica dels fongs, i també d’espècies molt conegudes i d’elevat valor gastronòmic.

El curs “Els bolets de les Terres de l’Ebre” es durà a terme els dies 23 i 24 d’octubre i es realitzarà al Centre d’Interpretació de la Vida a la Plana a Santa Bàrbara. Aquest curs pretén ser una iniciació al coneixement dels bolets que podem trobar a les Terres de l’Ebre i està dividit en dues parts, una teòrica i una sortida de camp.

Per realitzar la inscripció us podeu adreçar a la Secretaria de la Institució Catalana d’Història Natural (ICHN) al telèfon 933 248 582 o enviant un email a ichn@iec.cat. La matrícula per als socis de la ICHN i per als habitants de les Terres de l’Ebre és de 30 euros, i per la resta és de 54 euros (estudiants i aturats 40 euros). Les places estan limitades a 20 inscrits i es cobriran per rigorós ordre d’inscripció.

Redacció – I. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -