14.3 C
Amposta

Sant Jaume d’Enveja reforça el control per garantir el compliment de les mesures contra la Covid-19

L’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja reforça els controls amb més vigilància per part de la Policia Local i amb la col·laboració de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’increment de casos positius dels darrers dies a Sant Jaume d’Enveja també ha fet que es sol·liciti més informació per part de la ciutadania, tant a la Policia Local com als voluntaris, que van informant pels diferents establiments i locals del municipi.

L’Ajuntament ofereix el servei de retirada d’escombraries a domicili, així com la portada a domicili de la compra o medicaments a la població que ho necessiten per portar a terme l’aïllament o la quarantena, tal com cal. Aquest servei també es dona a través dels voluntaris i de la Policia Local.

“Hem de tenir present que hi ha ciutadans que no ho tenen fàcil per portar a terme un aïllament ben fet, en cas de ser positius o una quarantena de 10 dies si són contactes estrets. Si no tenen familiars que els puguin ajudar, els hem d’oferir un servei d’ajuda si volem que es facin les coses bé i evitar contagis. Fa temps que vam decidir tenir una Policia social i de proximitat. És molt important la seva col·laboració per poder ajudar a la ciutadania, així com el treball altruista dels Voluntaris de Protecció Civil i els ocasionals. Hem de donar les gràcies a tots/es, ja que sense ells no podríem donar aquest servei”, ha manifestat la regidora de Serveis Socials i Salut de l’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja. Qui també ha remarcat la solidaritat dels veïns i veïnes del poble per l’ajuda que es donen entre ells.

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -