14.3 C
Amposta

Sant Jaume d’Enveja celebra les XIII Jornades Somriu al pont Lo Passador aquest cap de setmana

El programa d'actes inclou un concert del cantautor Joan Rovira i la Festa de la Sega

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Sant Jaume d’Enveja celebra les XIII Jornades Somriu del 29 de setembre a l’1 d’octubre que commemoren la inauguració del pont Lo Passador. Les jornades tenen el suport econòmic de la Diputació de Tarragona.

El pont Lo Passador és un element fonamental en la vida del poble. Es va inaugurar l’any 2010 i per commemorar-ho, des d’aleshores, cada any se celebra aquesta festa que durant un cap de setmana aplega un munt d’activitats i paradetes. La festa, que té lloc a la vora del riu, compta amb un intens programa d’actes, un mercat, mostra d’artesania, passejades amb vaixell pel riu, concerts, activitats infantils, regata de rem, entre altres.

A més de les tradicionals paradetes i mostres de productes de comerços i artesans, les Jornades Somriu es complementaran amb l’exposició i demostració d’arts i oficis. Un dels actes de les Jornades Somriu és la tradicional Festa de la Sega a l’arrossar interactiu del passeig fluvial. Una festa de tradició i cultura on els visitants poden veure com es treballava antigament el conreu de l’arròs a mà i amb els peus dins l’aigua.

Redacció – Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -