14.3 C
Amposta

Sant Jaume d’Enveja celebra el seu 43è aniversari amb el lema “Tornarem a fer poble!”

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El municipi de Sant Jaume d’Enveja, a més de retre homenatge a la Junta de Segregació, encapçalada pel ja difunt, el Sr. Arturo Vila Fumadó, que el 23 de juny de 1978 aconseguia que Sant Jaume d’Enveja  iniciés el seu camí com a municipi independent, va marcar l’acte amb un clar  objectiu de portar a terme un reconeixement especial a totes les persones que han  sofert l’impacte ocasionat per la Covid-19. 

L’acte va estar presidit per l’Il·lm. Alcalde, Joan Castor Gonell Agramunt, i va comptar  amb la participació de tots els alcaldes de l’etapa democràtica del municipi, els  corresponents regidors i regidores, i els membres de la Junta de Segregació, els Srs.  Joan Pardo i Alberto Martí. També van participar el consistori actual i els presidents de  l’EMD d’Els Muntells de la mateixa època i la Junta Veïnal actual presidida pel Sr. Rafel  Porres Màrmol. 

La població va voler homenatjar a totes les persones que han  contribuït al desenvolupament de Sant Jaume d’Enveja, de reconeixement a tots i totes  els afectats per la Covid-19, i amb un clar missatge d’encoratjament i d’ànims amb el lema “Tornarem a fer poble!”

Redacció- X. Ll

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -