14.3 C
Amposta

Sant Jaume d’Enveja aprova un conveni amb Salut per millorar la coordinació durant la pandèmia

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El ple de l’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja ha aprovat el conveni de cooperació administrativa amb el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, que actua a través de la secretaria de Salut Pública i el Servei Català de la Salut (CatSalut), per a la coordianació dels seus serveis públics en la gestió de la crisi sanitària i social provocada per la Covid-19 a Sant Jaume d’Enveja en un context de control de rebrots de la malaltia.

El conveni pretén establir un règim de col·laboració entre ambdues administracions per promoure la coordinació dels seus serveis públics en benefici d’una millor atenció a la ciutadania per donar una resposta més eficaç al control de la malaltia. En la vessant assistencial i social, utilitzant els serveis que disposa l’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja, es pot ajudar a la ciutadania a portar a terme les seues obligacions en quant al control de la transmissió de la malaltia.

Des de la proximitat, es podrà controlar que els aïllaments es portin a terme correctament i ajudar a aquelles persones que, per la seua situació social o familiar, ho tinguin més complicat. Així es podrà mantenir un contacte directe amb els ciutadans/es amb situació de risc, poder avaluar les seues necessitats o mancances i ajudar-les a mantenir una bona situació sanitària. Evidentment, sempre amb un compliment escrupolós de la llei de protecció de dades.

Redacció – Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -