14.3 C
Amposta

Salut farà aquest divendres un cribratge massiu a Paüls

Hi ha diferents brots d'origen familiar i social i es tem "pel creixement i rapidesa de l'aparició de símptomes"

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El municipi, amb un cens de 556 habitants, ha registrat 15 positius els últims dos dies però el consistori ja ha avançat que els contagiats vinculats als brots del poble superen la vintena. Hi ha casos confirmats de fora del municipi que hi estan relacionats. Aquests focus de covid-19 a la població són d’origen familiar i social i s’ha decidit fer el cribratge “pel creixement i rapidesa de l’aparició de simptomatologia en la població del municipi”. A més dels 15 positius, hi ha 49 contactes estrets en quarantena, 22 dels quals pendents de fer-se les proves.

Hi ha casos confirmats de fora del municipi que hi estan relacionats. Aquests focus de covid-19 a la població són d’origen familiar i social i s’ha decidit fer el cribratge “pel creixement i rapidesa de l’aparició de simptomatologia en la població del municipi”. A més dels 15 positius, hi ha 49 contactes estrets en quarantena, 22 dels quals pendents de fer-se les proves.

L’Ajuntament i Salut han organitzat el cribratge per detectar els casos asimptomàtics. Els PCR es faran des de les 9 del matí fins a les 15 del migdia al Casal Municipal. La unitat de presa de mostres estarà formada per un equip de professionals d’infermeria i administratius i gestors covid.

El Departament demana que es segueixi correctament l’aïllament que determinin els professionals sanitaris en cada cas i que es respectin les mesures de protecció i les recomanacions.

 

Font: ACN

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -