14.3 C
Amposta

Salut comença a enviar SMS a persones d’entre 60 i 65 anys de les Terres de l’Ebre per vacunar-se

Molts ciutadans nascuts entre 1956 i 1961 ja han rebut un SMS, però també poden apuntar-se els que no hagin rebut l’avís

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

A les portes de la campanya de vacunació massiva del covid-19 a Catalunya, el departament de Salut demana a la ciutadania que es prepari per rebre correctament la convocatòria de la vacuna.

A la Regió Sanitària de Terres de l’Ebre, han activat professionals sanitaris que vacunaran tots els dies, inclosos els festius. Aquestes dosis van destinades a la població de 60 a 65 anys, les persones seran citades per sms entre aquesta tarda i demà. Si no troben cita a cap dels punts de vacunació de les Terres de l’Ebre poden esperar properes tandes, no cal desplaçar-se fora de la Regió Sanitària.

Des dels Centres d’Atenció Primària, es continua vacunant amb la vacuna Pfizer les persones de més de 80 anys. En aquests moments, ja hi ha el 52% de població vacunada. Es preveu que en un parell de setmanes, probablement, es podrà ampliar la vacunació a la franja de 70 a 79 anys.

«La logística està preparada», assegura Salut en la seva crida. «I les persones que compleixen els requisits ja s’hi poden apuntar», afegeix. A aquesta crida s’hi poden apuntar els nascuts entre 1961 i 1956 residents a Catalunya. Molts d’ells han rebut missatges per SMS, sobretot els casos de més risc, «però les persones que no ho són també poden demanar hora a través de la web del CatSalut», sempre que hi hagi places disponibles.

Redacció- X. Ll

 

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -