14.3 C
Amposta

Roquetes crea un nou plànol turístic, “Lo Port”

La nova edició inclou una cartografia renovada, més visual, amb il·lustracions dels edificis més emblemàtics de la ciutat i amplis textos explicatius sobre recursos turístics

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Aquest dimarts l’alcalde de Roquetes, Ivan Garcia, i la regidora de Turisme, Sonia Andrade, han presentat a la premsa el nou plànol Turístic de Roquetes “Lo Port”.

La Regidoria de Turisme ha editat un nou plànol turístic de Roquetes amb l’objectiu d’actualitzar i ampliar la informació que s’ofereix als visitants. Com a novetats principals, aquest material inclou una cartografia renovada, més visual, amb il·lustracions dels edificis més emblemàtics de la ciutat i amplis textos explicatius sobre recursos turístics.

L’alcalde de Roquetes, Ivan Garcia, ha destacat que “amb aquest nou plànol es vol potenciar els valors turístics del municipi, com són el Parc Natural del Port, la Via Verda, i en un futur no molt llunyà, també l’Observatori de l’Ebre, que han d’ajudar a Roquetes a posar al mapa turístic de les Terres de l’Ebre”.

La regidora de Turisme, Sonia Andrade, ha destacat que “aquest nou plànol, editat en paper i en format digital, inclou codis QR que redirigeixen a l’usuari a les àrees recreatives del  Parc Natural dels Ports, a la pàgina web de Turisme i a entitats i organismes importants del municipi.  D’aquesta forma, es conjunta en un únic document la informació turística de forma fàcil i alhora s’economitzen tant en recursos econòmics com mediambientals”.

Els punts de distribució gratuïta on es pot disposar del nou plànol de Roquetes “Lo Port de Roquetes” són: l’Ajuntament de Roquetes, la Seu i Centre de Visitants del Parc Natural dels Ports, l’Observatori de l’Ebre, la Biblioteca Municipal i les empreses turístiques de Roquetes.

Presentació del plànol turístic de Roquetes “Lo Port”

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -