14.3 C
Amposta

Rocio Cortés, va néixer el mateix 1 de gener i els pares són veïns de l’Ametlla de Mar

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Redacció.- Com és tradició, la setmana passada es va homenatjar a la Rocío Cortes Vian, que va ser la primera ebrenca nascuda al 2019. A l’acte, l’alcalde de l’Ametlla de Mar, Jordi Gaseni, va apadrinar de forma honorífica la petita, nascuda a l’hospital Verge de la Cinta, a les 4:41h del dia 1 de gener, i que va pesar 3 quilos amb 290 grams, en un part sense complicacions. La Rocío és la primera filla de Sandra i Javier, dos joves de 20 i 24 anys, veïns de La Cala.

A la celebració, acompanyada pels seus pares i d’altres familiars, la petita va rebre diversos regals per part d’empreses, entitats i comerços del territori, així com d’institucions, com la Diputació de Tarragona, l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar i l’Ajuntament de Tortosa.

Este tradicional acte, no seria possible sense el suport de tots els patrocinadors que any rere any donen suport a esta iniciativa del Grup Ebre, que és l’organitzador de l’acte. Des d’este mitjà de comunicació volem agrair a totes les parts que col·laboren en aquest entranyable acte.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -