14.3 C
Amposta

Riba-roja d’Ebre remodela la pista d’estiu per ajustar-la a la normativa i duplicar-ne l’aforament

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Ajuntament de Riba-roja d’Ebre ja té en marxa les obres de la pista d’estiu, que duraran tres mesos. Els treballs suposen una inversió de 151.251,04 euros, i permetran adaptar a la normativa de locals públics un equipament que va ser construït als anys 60 pels mateixos veïns del poble, organitzats en la Societat Recreativa la Llum del Dia. L’any 2013 l’edifici de la Societat va passar a ser de titularitat municipal. Ja aleshores es van condicionar el local que ocupa el bar-restaurant i la sala del cinema, que es van adequar el 2014, i el bar dels Jubilats, adaptat el 2017.

De moment ja s’ha enllestit la demolició de l’escenari, la pista i les llotges de la planta baixa. Les obres permetran millorar els accessos i les instal·lacions elèctriques i contra incendis de la pista d’estiu, doblant l’aforament de les 500 que tenia fins ara a les mil persones. Això serà possible gràcies a l’habilitació de l’altell de la primera planta, que ampliarà la seva capacitat amb la construcció de dues escales d’accés als laterals, una per pujar i l’altra baixar, ajustant-se així aquest espai a les mesures de seguretat de locals públics.

A la pista s’eliminaran les llotges i quedaran 559 metres quadrats a un únic nivell per a la pista de ball. Pel que fa a l’escenari, baixarà per quedar a 0,8 metres de la pista, a l’altura del carrer Santa Madrona, duplicant la superfície que tenia fins ara l’espai reservat a l’orquestra per estalviar així haver de contractar l’ampliació cada any per festes.

També es reformen i s’amplien els lavabos i es reubicarà la barra del bar per instal·lar-la al costat de l’escenari, mantenint la taquilla i l’actual accés pel carrer Fatarella.

Redacció – J. V.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -