14.3 C
Amposta

Representants de turisme rural de tot l’Estat es troben a Caseres, a la Terra Alta

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Membres de l’Associació Casas Rurales Amigas provinents d’Astúries, Galícia, Navarra, Castella i Lleó, Saragossa, Castella la Mancha, el País Valencià i Extremadura han dut a terme a Caseres, a la Terra Alta, la XV trobada de propietaris de turisme rural. L’objectiu era conèixer tots els actius de la zona: la gastronomia, la cultura vitivinícola i el paisatge, entre altres. Alexandra Mora i Josep Monserrat, propietaris de les Cases La Posada i Lo Niu, els van mostrar actius de la Terra Alta i també del Matarranya.

Aquest dilluns van celebrar la XV Assemblea de l’Associació al Casal Municipal de Caseres i l’acte va ser inaugurat per l’alcalde de població, Joan Manel Palau González, i Assumpció Anguera, tècnica en turisme del Consell Comarcal de la Terra Alta. Tots els membres de l’associació, que està presidida per Odette Calvo, d’Art Rustic al Maestrat (Xert), han agraït al poble de Caseres el seu acolliment durant aquests dies.

De la mà de l’empresa de turisme actiu Montsport d’Horta de Sant Joan, han pogut visitar  el seu poble i el convent de Sant Salvador, gaudir d’un recorregut per la Via Verda en bicicleta, han pogut veure el procés d’elaboració de vi de la DO Terra Alta al Celler la Coma d’en Bonet, de la mà de Pepe Fuster i, al mateix temps, han visitat els municipis de Queretes i Calaceit i el riu Algars i el Matarranya.

Redacció – I. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -