14.3 C
Amposta

Remsa, una clara aposta per la dona

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’empresa de serveis funeraris de les Terres de l’Ebre i Baix Maestrat, Remsa, ha portat a terme, en els últims anys, una clara aposta per la discriminació positiva en favor de la dona, de tal manera que en l’actualitat les dades són força contundents tot enregistrant un notable augment en les contractacions de personal femení. Concretament un 60% del nombre de dones davant un 40% de contractacions masculines els darrers anys.

Fonts de l’empresa apunten, precisament uns dies després de les reivindicacions feministes amb motiu del dia mundial de la dona, que la seva aposta demostra la sensibilitat que tenen vers les demandes socials, “són nous temps i una empresa moderna ha de saber escoltar els canvis que es reclamen”. Especialment si aquests canvis estan fonamentats en la contrastada capacitat i eficàcia del personal femení en les tasques que desenvolupen a Remsa, ens expliquen. No es tracta de bones paraules, es tracta d’una clara voluntat, d’una filosofia empresarial que s’està fent realitat i que “apliquem des de fa anys perquè estem convençuts que ens avancem al futur. Una empresa de serveis ha d’estar en sintonia amb la seva societat, perquè aquesta sigui més justa i millor.”

La plantilla de dones ocupa un rol igualitari a l’hora de realitzar qualsevol tasca dintre de l’empresa i són tant o més eficients i responsables que els homes “com no podia ser d’una altra manera”. En aquest sentit han remarcat que “la integració de la dona està present en totes les àrees de treball, també en la presa de decisions al consell directiu”, on són majoria.  Òbviament “els sous són també equiparables amb els del personal masculí”, han volgut deixar ben clar des de Remsa, conscients de la importància d’aquesta puntualització.

El protagonisme de la figura de la dona en aquesta empresa ha estat una aposta de la direcció en els últims anys. Des de 2018 el percentatge de contractacions femenines ha rondat el 60%, provocant un augment del 22% del total de treballadores que hi ha a Remsa. Una tendència que es vol mantenir amb l’objectiu de seguir apostant per la figura de la dona dins de l’empresa i sobretot, dins del sector funerari.

Redacció – V.LL.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -