14.3 C
Amposta

Relleu al capdavant de l’Associació d’Empreses d’Ecoturisme del Delta de l’Ebre

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Després de quatre anys de mandat, l’Associació d’Empreses d’Ecoturisme del Delta de l’Ebre (AEEDE) enceta una nova etapa amb un canvi en la presidència i vicepresidència. Així doncs, els càrrecs els passen a ocupar els empresaris Anna Borràs, com a presidenta i en substitució de Josep Bertomeu, i Roger Garrigós, com a vicepresident i substituint a Montse Callau Rull.

La direcció entrant ha manifestat la voluntat de mantenir el continuisme en les línies de treball per tal d’assolir els objectius principals de l’associació. Entre aquests, destaquen el desig de consolidar la marca segell creada per l’AEEDE, Delta de l’Ebre Ecoturisme, i d’expandir la Festa de l’Ecoturisme del Delta de l’Ebre pel paper rellevant que juga en la dinamització del turisme sostenible fora de temporada al territori.

Paral·lelament, entre les prioritats de l’associació es remarca el propòsit d’expandir la influència de l’AEEDE entre l’empresariat turístic i, així, augmentar el nombre d’empreses associades i la seva acreditació a la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS), sent aquest un dels pilars fonamentals de l’associació. Alhora, es vol continuar fomentant la col·laboració publicoprivada al Delta de l’Ebre.

L’AEEDE continuarà apostant i treballant per afermar el turisme sostenible al Delta de l’Ebre com a responsabilitat amb el territori, i per impulsar-hi l’ecoturisme com a model de turisme de futur, tal com afirma la nova presidenta de l’associació, Anna Borràs: “Estem segurs que l’ecoturisme és la clau de volta de la prosperitat i del futur del Delta de l’Ebre”. Per la seva banda, la junta sortint ha volgut agrair a la nova presidenta i al vicepresident la seva voluntat de relleu.

Per a més informació sobre l’AEEDE i la marca segell Delta de l’Ebre Ecoturisme, es pot consultar la web deltadelebreecoturisme.com.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -