14.3 C
Amposta

Reflexions sobre el comerç local d’Alcanar, un debat sobre el model de municipi

"Tornem a obrir els comerços, tornem a trobar-nos perquè sempre hem estat aquí per tu", una campanya de conscienciació formada per diferents vídeos molt pròxims i sincers

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Què passaria si totes les botigues d’un poble tanquen? Podem viure en la sensació de soledat que hi ha hagut els darrers dos mesos als carrers? Ara que sembla que tot torna una mica a la normalitat i els comerços d’Alcanar poden obrir i veure a la gent, els comerciants del municipi reflexionen sobre el paper del comerç local, un debat porta a qüestionar-se el model de municipi.

En aquest sentit, l’Ajuntament d’Alcanar i la Federació de Comerços d’Alcanar (FECOAL) han impulsat una campanya de conscienciació a les xarxes socials formada per diferents vídeos molt pròxims i sincers que volen mostrar la part més humana dels comerciants i també els seus vincles amb la ciutadania.

Joan Roig, alcalde d’Alcanar, explica que “les botigues i establiments del poble tenen un rol de cohesió social importantíssim. Amb aquesta campanya volem mostrar a la població la vida que tenen i donen els comerços i comerciants locals.”

Tal com diuen l’Àngels i la Flora, dos botigueres, “el confinament ens ajudarà a canviar el punt de vista i a fixar-nos en allò que ens aporta a tots i totes. El futur del petit comerç passa per ajudar a la gent que tenim a prop, perquè som superherois i superheroïnes”.

“Ara ens toca a nosaltres, als veïns i veïnes. És el moment que cuidem, més que mai, als nostres comerços i comerciants”, conclou el batlle.

La campanya ha estat ideada i realitzada íntegrament per empreses i professionals d’Alcanar.

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -