14.3 C
Amposta

Recta final a les obres de construcció de la rotonda d’accés a les Cases d’Alcanar

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Després d’anys de reivindicacions, el Ministeri de Foment ha començat aquest estiu les obres de construcció de la rotonda d’accés a les Cases d’Alcanar a l’N-340. Una rotonda que està situada a l’altura del Restaurant Conill i que té 50 metres de diàmetre. A més de garantir una millor seguretat per a accedir a les Cases d’Alcanar, la rotonda permetrà l’accés a les explotacions agrícoles de la vora i a les empreses. “Es tracta d’un dels punts més perillosos de la carretera N-340 al seu pas per les Terres de l’Ebre. És una actuació necessària per a reduir la sinistralitat”, manifesta l’alcalde d’Alcanar, Joan Roig.

A més, la rotonda no significarà només una millora per als veïns de les Cases d’Alcanar, sinó també per a tots els turistes que transiten per la zona. La de les Cases és una de les tretze rotondes que el Ministeri de Foment ha projectat entre Alcanar i l’Hospitalet de l’Infant a l’N-340. A hores d’ara ja s’ha acabat d’asfaltar la rotonda i les cunetes. També s’hi ha instal·lat la senyalització provisional d’obra i l’enllumenat públic.

Ivette Fibla, regidora d’Urbanisme explica, després de parlar amb els responsables de l’obra executada per Ministeri de Foment, que “aquest estiu ja no hi haurà més afectacions de trànsit”. La previsió de Foment és instal·lar tota la cartellera d’orientació al setembre i la senyalització horitzontal definitiva en blanc, a l’octubre, moment en què l’obra es podrà donar per acabada.

Redacció – N. A.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -