EbreNotícies

Reben el distintiu de Platges Verges, la platja de la Bassa de l’Arenal, el Fangar i la Marquesa

Ecologistes en Acció ha concedit un any més el distintiu “Platges Verges” a les platges de la Bassa de l’Arena, el Fangar i la Marquesa de Deltebre, un distintiu ecològic que destaca la qualitat de les platges que encara mantenen el seu valor natural inalterable. A més, el jurat ha tingut en compte el valors de fauna i flora, el fet que no hi hagi intervenció antròpica i que es tracta de platges gens massificades i amb un accés limitat al trànsit rodat.

A l’acte d’entrega dels guardons, que ha tingut lloc el passat divendres a Torredembarra, hi ha assistit el tinent d’alcaldia de #DeltebreProjecció, Carlos Serra, i el regidor de Polítiques Ambientals i Platges, Joan Lucas. En aquest sentit, Serra ha posat en valor “els actuals serveis de neteja que estem realitzant a les platges del nostre municipi i que permeten que tant la ciutadania com els turistes puguin gaudir de les platges en unes condicions òptimes”. A la vegada, Serra també ha destacat que “la concessió d’aquest distintiu és un valor afegit que
acredita la qualitat natural de les nostres platges”. Amb aquest distintiu “Platges Verges”, Ecologistes en Acció vol reconèixer la qualitat ambiental de les platges que mantenen el seu estat salvatge ja que aconsegueixen un equilibri entre la utilització del recurs natural i el respecte a l’entorn.

No solament aquestes platges han rebut el distintiu, un total de 16 platges de les Terres de l’Ebre han estat premiades per preservar la seva virginitat. Són  Timbes de Sol de Riu i l’aiguamoll d’Alcanar; la platja del Trabucador de Sant Carles de la Ràpita; els Eucaliptus d’Amposta, la Bassa de l’Arena, la Marquesa i la punta del Fangar de Deltebre; cala Maria i cala Capellans de l’Ampolla i l’Illot i Port Olivet de l’Ametlla de Mar.

Redacció J.V

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close