14.3 C
Amposta

Realitzen un simulacre de fuita química a les instal·lacions d’Ercros de Tortosa

Els Bombers, els Mossos d'Esquadra, la Policia Local i treballadors de l'empresa participen de la prova

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Protecció Civil ha organitzat aquest dijous al matí, juntament amb l’empresa Ercros, un simulacre de fuita en un dipòsit d’àcid fòrmic a les instal·lacions que la companyia té a Tortosa. L’objectiu ha estat provar el pla d’autoprotecció (PAU) de l’empresa i comprovar el sistema d’avisos i les actuacions del personal d’Ercros davant de situacions d’emergència. L’exercici ha simulat el trencament parcial de la línia de descàrrega d’un dipòsit d’àcid fòrmic, que ha provocat la posterior fuita de producte i la formació d’un núvol tòxic. A més de Protecció Civil i de 42 treballadors de la fàbrica, han participat els Bombers de la Generalitat, els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Tortosa.

Les tasques de l’equip d’intervenció d’Ercros i els Bombers han consistit en la delimitació de la zona afectada i l’apantallament hidràulic per mitigar el núvol tòxic, així com el segellat i tancament de la vàlvula per tallar el pas de l’àcid fòrmic.

Els Mossos d’Esquadra han participat en l’exercici amb dues patrulles, que han realitzat tasques d’ordre públic i control de les vies per facilitar l’accés dels vehicles d’emergències. En aquestes tasques també hi ha participat la Policia Local de Tortosa. Concretament, s’han simulat els talls a l’interior del polígon, camins veïnals i també a la part externa.

ACN

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -